Zoeken

Wijnproeverij Ahrens Family Wines

THE AHRENS FAMILYDe Zuid-Afrikaanse wijnmaker Albert Ahrens heeft een grote passie voor het maken van wijnen met een eigen identiteit, die een perfecte reflectie zijn van de plek waar de druiven vandaan komen. Zijn motto “Every wine needs an address. Grape varietals don’t define an address. Don’t drink varietals! Drink an address.

Deze terroirwijnen worden gemaakt op een zo natuurlijk mogelijke manier. Om dit te bereiken maakt Albert gebruik van de natuurlijke gisten van de beste handgeplukte druiven. De vergisting vindt plaats in oude vaten van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat elegantie overheerst en de houtinvloed een prachtige subtiele bijdrage levert.

Slechts minimale hoeveelheden worden er van de verschillende wijnen gemaakt, zo'n 1000 tot 3000 flessen. Gegarandeerd dat je dus een wijn drinkt die niemand nog geproefd heeft.


Vrijdag 17 juni hebben we Albert in onze winkel om zijn wijnen te laten proeven. Dit is van 15:00 - 18:00 uur. Geheel vrijblijvend te bezoeken.


Aansluitend is er een wijn/spijs diner op het terras bij chinees restaurant Yu Woah. Hierbij zijn de kosten 90,00 euro per persoon, ( Eten, wijn, alles inclusief ) Hier zijn nog een beperkt aantal plekken vrij.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven